Astfel, duelul românilor a fost câștigat de echipa lui Nicușor Stanciu și Alex Chipicu, care a luat un avans important pentru calificare în „optimi”, după succesul în fața grupării antrenate de Mircea Lucescu.

Stanciu nu a fost folosit în ultima etapă de campioant, dar tehnicianul Rene Weiler a fost răsplătit de român, după ce a pasat decisiv la deschiderea scorului şi a participat şi la faza golului de 2-0. Returul va avea loc la St. Petersburg pe 23 februarie.

„Problema a fost inca de la inceputul jocului. Ivanovic nu trebuia sa comita gresela pe care a comis-o si a trebuit sa schimbam. Ei au profitat de acest lucru si au plecat pe contraatac. Recunosc faptul ca mi-au dat o lectie de viteza. Baietii mei au incercat sa indrepte rezultatul si au comis greseli, asa le-am permis celor de la Anderlecht sa plece pe contraatac. Este adevarat, si noi puteam sa marcam pe contraatac, dar n-am facut-o.

Nu ma pot gandi la calificare, pentru ca, momentan, 2-0 este un avantaj mare pentru ei, dar sper ca baietii mei sa arate complet altfel in retur. Ei ar putea sa se gandeasca la trofeu, pentru ca au deja 2-0.

Stanciu si Chipiciu sunt doi jucatori care s-au adaptat bine acestui stil de joc. Sunt jucatori tineri, nu ca ai mei care au peste 30 de ani . Au disponibilitate de a face pressing si posibilitatea sa plece pe contraatac. Ai mei au fost mult prea relaxati, iar adversarii au profitat de acest lucru”, a declarat Mirecea Lucescu la Dolce Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Astfel, duelul românilor a fost câștigat de echipa lui Nicușor Stanciu și Alex Chipicu, care a luat un avans important pentru calificare în „optimi”, după succesul în fața grupării antrenate de Mircea Lucescu.Stanciu nu a fost folosit în ultima etapă de campioant, dar tehnicianul Rene Weiler a fost răsplătit...

Preluat de la EVZ