loading…

Alin Grigore Orșan va rămâne în arest la domiciliu încă o lună, au decis magistrații de la Judecătoria Bistrița în cursul zilei de ieri. Acesta s-ar putea să nu mai poată rămâne în apartamentul pe care l-a transformat într-un bordel, proprietarul fiind decis să-l evacueze.

Judecătorii de la Judecătoria Bistrița au decis ca Alin Grigore Orșan să mai rămână o lună în arest la domiciliu. Până acum, agentul de la secția din Prundu Bârgăul își ispășea „pedeapsa” tocmai în apartamentul din zona sensului pe care îl transformase într-un bordel.

Se pare că scandalul în care acesta a fost implicat nu a picat deloc bine proprietarului apartamentului, acesta fiind decis să-l evacueze, au dezvăluit surse bistrițeanul.ro.

Alin Grigore Orșan este în arest la domiciliu din 16 ianuarie, fiind prins tocmai de un coleg de la DGA care locuia în același bloc. Acesta își transformase apartamentul pe care-l închiriase și unde locuia alături de iubita sa și copilul acesteia, într-un adevărat bordel.

Prostituatele veneau la agent acasă împreună cu clienții, se foloseau de una dintre camere și îi achitau acestuia un soi de „chirie”. Polițistul încasa pe fiecare zi de închiriere câte 150 de lei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/situatie-inedita-in-justitie-un-politist-arestat-la-domiciliu-pentru-proxenetism-urmeaza-sa-fie-evacuat-din-apartament-36102.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/situatie-inedita-in-justitie-un-politist-arestat-la-domiciliu-pentru-proxenetism-urmeaza-sa-fie-evacuat-din-apartament-36102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv