loading…

Scene greu de imaginat la o grădiniță din Capitală. Educatoarele țipă la copii, îi blesteamă și îi înjură, potrivit România TV. Totul a ieșit la iveală după ce un părinte a pus în bagajul copilului un reportofon care a înregistrat țipetele.

Părinții vor depune plângere în instanță în acest caz.

“Mă, și animalu’, dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum și nu te mai primește. Dă jos chiloții mai repede! Pune mâna! 0.19 MUSCĂ 0.39 Dă-i jos! Chiloții, dă-i jos de pe tine!”, așa a fost terorizat de educatoare David, un băiețel de doar 3 ani.

În situația lui au fost și alți 10 copii care erau îngrijiți la Grădinița 41 din Capitală. În înregistrări se poate auzi și cum educatoarea îi înjură pe cei mici.

Părinții vor depune plângere împotriva educatoarei. Educatoarea și directoarea grădiniței au refuzat să dea explicații pentru aceste înregistrări.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scandal-la-gradinita-copiii-sunt-blestemati-si-injurati-de-educatoare-36135.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scandal-la-gradinita-copiii-sunt-blestemati-si-injurati-de-educatoare-36135-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv