Rareș Bogdan a afirmat că membrii CNA au avut o întâlnire informală cu reprezentanți ai televiziunilor de știri, în care s-a vorbit despre suspendarea licenței postului amintit. Instituţia publică autohtonă cere drept la replică şi a emis un comunicat în legătură cu afirmaţiile pe care le cataloghează drept false.

Astfel, Monica Gubernat a cerut, în cadrul unei şedinţe informale de miercuri, la care postul TV nu a avut reprezentant, ca marţea viitoare să se discute suspendarea emisiei Realitatea Tv. Motivul invocat fiind următorul: postul TV nu a trimis pe fax sau email, către CNA, ordinele de plată pentru amenzile aplicate, conform flux24.ro.

„La CNA a fost o întâlnire informală, în care doamna Monica Gubernat, trimisa PSD, a propus ca marţi să se discute suspendarea Realitatea Tv, din cauza Jocuri de Putere şi a lui Rareş Bogdan. Au găsit şi un motiv: amenzile. Din păcate ei nu ştiu că noi ne-am achitat amenzile. Şi ce credeti că au găsit? Faptul că postul trebuie sa trimită ordinul de plată pe fax sau pe email. Realitatea nu a trimis online aceste copii, dar banii au intrat. Ei bine, vom trimite pe fax, pe email, ordinele de plată. Nu avem nici măcar una neplătită. Le-am atacat în instanţă şi aşteptăm. Noi am plătit amenzile. Astăzi am stat trei ore pe telefon cu doamnele de la Contabilitate.(…) Cert este că presiunea creşte şi pe seama Realităţii Tv. Dacă e cazul, pot să mă retrag eu în spate, pentru o perioadă. Eu nu cer nimănui ajutorul, nu apelez la instituţii ale statului”, a spus jurnalistul.

 CNA a decis astăzi să ceară un drept la replică după acuzațiile aduse de Rareș Bogdan la Realitatea TV, la propunerea Monicăi Gubernat, informează paginademedia.ro.

Comunicatul integral al CNA

Având în vedere afirmațiile făcute de realizatorul Rareș Bogdan la începutul emisiunii „Jocuri de putere”, din data de 15.02.2017, cu privire la o posibilă „suspendare” a emisiei postului Realitatea TV, Consiliul Național al Audiovizualului face următoarele precizări:

La întâlnirea informală ce a avut loc la sediul CNA între membrii Consiliului și reprezentanții radiodifuzorilor nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor și nici despre „suspendarea” sau închiderea postului Realitatea TV.

Menționăm că din partea postului Realitatea TV nu a participat niciun reprezentant la această întâlnire informală, deși au primit invitație și au fost contactați telefonic, la fel ca și ceilalți reprezentanți ai posturilor de știri Antena 3, B1 TV, Digi 24 și România TV.

Sursă foto: Facebook

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Rareș Bogdan a afirmat că membrii CNA au avut o întâlnire informală cu reprezentanți ai televiziunilor de știri, în care s-a vorbit despre suspendarea licenței postului amintit. Instituţia publică autohtonă cere drept la replică şi a emis un comunicat în legătură cu afirmaţiile pe care le cataloghează drept false.Astfel,...

Preluat de la EVZ