Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 2-2, confruntarea cu belgienii de la Genk, disputată, joi, în „șaisprezecimile” Ligii Europa. Oaspeții au condus de fiecare dată, după reușitele lui Timothy Castagne (25) și Leandro Trossard (83), giurgiuvenii au egalat prin Constantin Budescu (43) și Takayuki Seto (90). Meciul retur va avea loc pe terenul celor de la Genk, peste o săptămână.

La final, Florin Lovin, jucătorul Astrei, l-a criticat pe Marius Șumudică, pentru că antrenorul l-a introdus în teren pe Sergiu Buș, în minutul 63, apoi l-a schimbat în minutul 80. „Eu, dacă aș fi antrenor, n-aș face asta niciodată. Poate să greșească toate mingile, dar nu voi scoate un jucător înainte de pauză sau după ce l-am băgat în teren. Mi se pare umilitor față de el și față de familia lui. Schimbarea lui Buș a fost o greșeală. Dar Șumudică ne zice mereu în vestiar că el ia deciziile și, dacă a greșit, și-o va asuma. Probabil că nu a realizat sau așa a gândit. Antrenorii au altă atitudine, dar eu, ca jucător, m-aș simți foarte foarte urât dacă mi s-ar face asta”, a spus Lovin la Digi Sport.

„Este un rezultat injust. Cred că am avut penalty. Am înțeles că și golul lor a fost marcat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Dar e penalty clar. Budescu este primul la minge și are prim-planul.  La pauză m-am dus la arbitru și i-am zis să mă respecte, că muncesc și că trebuie să fie echidistant. După aceea mi-a zis și el că crede că a greșit și că putea să fie penalty.  Eu zic că e penalty clar. Dacă un arbitru din Liga 1 nu dădea penalty la acea fază, primea 5 etape de suspendare. Este greu să egalezi după ce ești condus de două ori, dar îmi felicit jucătorii. Am marcat după niște faze care au arătat că suntem printre echipele bune din România. Acum, șansele sunt de 25-30%. E greu să ne calificăm. Trebuie să batem în retur. Genk a arătat că este o echipă bună. Belgienii au avut un ritm bun, au fost agresivi și au fost mereu primii la minge”, a spus Șumudică la sport.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 2-2, confruntarea cu belgienii de la Genk, disputată, joi, în „șaisprezecimile” Ligii Europa. Oaspeții au condus de fiecare dată, după reușitele lui Timothy Castagne (25) și Leandro Trossard (83), giurgiuvenii au egalat prin Constantin Budescu (43) și Takayuki Seto (90). Meciul retur...

Preluat de la EVZ