Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă organizată la Târgoviște, că angajații unei firme i-au spus că au fost obligați să meargă la protest.

„Astăzi (ieri- n.r) am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki și mi-au spus că dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest“, a afirmat senatorul social-democrat.

În cadrul conferinței, jurnaliștii i-au cerut acestuia să dea exemple de multinaționale implicate în proteste. El s-a referit și la declarațiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ”nu este împotriva multinaționalelor”.

„Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaționalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a spus Țuțuianu. Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaționale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparație cu ce plătesc IMM-urile.

„Sunt publice cifrele, multinaționalele produc cam 80% din cifra de afaceri și plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalți, întreprinderi mici și mijlocii produc 20% din cifra de afaceri și plătesc 56 de miliarde de euro impozit“, a declarat Adrian Țuțuianu, șeful comisiei SRI din Parlament.

La începutul săptămânii, preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, a precizat că se impune o dezbatere despre acoperiţii din presă pentru a vedea dacă există în dreptul comparat o interdicţie în acest sens, el arătând că din câte ştie nu există, fapt ilustrat prin exemplul lui Walt Disney, care a lucrat pentru CIA.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/adrian-tutuianu2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/adrian-tutuianu2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă organizată la Târgoviște, că angajații unei firme i-au spus că au fost obligați să meargă la protest.„Astăzi (ieri- n.r) am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki și mi-au spus că dacă este...

Preluat de la EVZ