loading…

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că acoperă provizoriu gropile pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi, în perioada 16-24 februarie, menționând că va demara repararea drumurilor și pregătirea lor pentru sezonul estival de la 1 aprilie.

CNAIR anunță că va acoperi provizoriu gropile de pe Centura Capitalei, SDN București Sud și SDN București Nord, dar și pe autostrăzile A1 și A2.

Lucrările de reparație vizează mai multe drumuri naționale aflate în administrarea celor șapte Direcții Regionale de Drumuri și Poduri: București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Constanța.

„Precizăm că lucrările de plombări gropi sunt provizorii, se execută în perioada friguroasă, atunci când vremea o permite. Odată cu încălzirea vremii, compania va începe execuția lucrărilor cu mixtură caldă”, transmite instituția.

În perioada 1 aprilie – 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunități, se va desfășura „Programul de punere în ordine a drumurilor naționale și a autostrăzilor la terminarea sezonului rece și pregătirea lor pentru sezonul estival”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cnair-acopera-provizoriu-gropile-pe-mai-multe-drumuri-nationale-si-autostrazi-36111.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cnair-acopera-provizoriu-gropile-pe-mai-multe-drumuri-nationale-si-autostrazi-36111-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv