loading…

Bărbatul care și-a incendiat soția într-o patiserie din orașul Buhuși, județul Bacău, în prezența celor doi copii ai săi, fugind după faptă, s-a predat la un post de poliție din Neamț.

El urmează să fie prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor, scrie romaniatv.net.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, bărbatul s-a predat, vineri după-amiază, la un post de poliție din județul Neamț, el fiind dat în urmărire națională.

Joi, Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său, pentru tentativă de omor.

“În cursul zilei de astăzi (vineri n.r.), bărbatul s-a prezentat la un post de poliție din județul Neamț, probabil mustrat de conștiință. Urmează ca acesta să fie prezentat în instanță pentru a fi pus în aplicare mandatul de arestare preventivă”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Bărbatul de 36 de ani era căutat de polițiști de miercuri, când și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc într-o patiserie din orașul Buhuși, județul Bacău, în prezența celor doi copii ai săi, de trei și zece ani.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, tânăra de 30 de ani se afla la cumpărături împreună cu copiii când a fost incendiată de soț. Supărat că fusese părăsit recent de către femeie, bărbatul a intrat în patiserie și, după ce a lovit-o de două ori cu pumnii peste cap, a stropit-o cu benzină dintr-o sticlă pe care o avea în buzunar și i-a dat foc. După faptă, bărbatul a luat copilul cel mic și a fugit.

Cuprinsă de flăcări, femeia a ieșit afară, și-a dat haina jos și a reușit să stingă focul. Victima a fugit apoi la spital, unde după ce i-au acordat îngrijiri medicale, doctorii au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență Neamț, cu arsuri de gradele II și III la nivelul feței, capului și gâtului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/barbatul-care-si-a-incendiat-sotia-de-fata-cu-copiii-s-a-predat-la-politie-36127.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/barbatul-care-si-a-incendiat-sotia-de-fata-cu-copiii-s-a-predat-la-politie-36127-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv