loading…

Două femei care traversau o stradă din comuna prahoveană Cornu au fost lovite, în această după-amiază, de o autospecială de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, transmte News.ro.

Primele cercetări la fața locului arată că cele două traversau neregulamentar într-un sens giratoriu și au fost lovite de autospeciala care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Primele verificari facute de catre politisti la locul accidentului arata ca cei doi pietoni traversau neregulamentar strada cand au fost acrosati de autospeciala care avea in functiune semnalele acustice si luminoase.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca autospeciala de mare tonaj implicata in accident plecase de la baza ISU din municipiul Campina si era in misiune, indreptandu-se catre orasul Breaza, unde a fost anuntat un incendiu la o locuinta.

Conform aceleiasi surse, cei doi pietoni – o femeie in varsta de 36 de ani si una in varsta de 41 de ani – au traversat strada in fuga, intr-un sens giratoriu. Una dintre ele a suferit un traumatism toracic, iar cealalta un traumatism abdominal, fiind constiente.

O victima a fost dusa la spitalul din Campina, iar cealalta la Spitalul Judetean din Ploiesti, amandoua fiind constiente in momentul in care au fost preluate de catre echipajele medicale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-doua-femei-au-fost-lovite-de-o-masina-de-pompieri-pe-trecerea-de-pietoni-36133.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-doua-femei-au-fost-lovite-de-o-masina-de-pompieri-pe-trecerea-de-pietoni-36133-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv