Mai multe vedete din România au declarat că felația reprezintă cireașa de pe tort într-o relație.

Modelul Andreea Tonciu crede că rețeta unei relații fericite și de durată este o viață sexuală activă și picantă .Bruneta a recunoscut recent că își satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, în fiecare seară. „Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”, a spus acaesta pentru Libertatea.ro.

Și Natalia Mateuț, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț, se laudă că practică felația de fiecare dată când ajunge în dormitor cu iubitul ei. Mai mult, aceasta spune că  sexul oral este o delicatesă ce o ajută să se mențină frumoasă. 

De asemenea, și porno-ziarista Ionela Popescu recunoaște că facă sex oral. „Am ajuns la Raț … . S-a purtat foarte bine cu mine. Am făcut sex oral nebun. Nu știu ce am avut în cap dar nu l-am lăsat să intre în mine. Am finalizat actul cu mâinile. A terminat ca o explozie”, a spus aceasta.

Cântăreața Emmy a fost fotografiată în timp ce satisfăcea oral un bărbat într-o cameră de hotel. ” Nu am făcut nimic altceva decât sex oral. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva. Și, la urma urmei, era iubitul meu”, a spus cântăreața, după ce au apărut pozele, spunând că banii pe care i-a primit reprezentau o datorie mai veche.

C.R.B.L. crede că un bărbat nu poate sta lângă o femeie, pe termen lung, dacă aceasta refuză sexul oral.

„Sexul oral face parte din preludiu. Nu cred că există o partidă reuşită de sex fără sex oral. Fetele care nu ştiu să-l practice ar trebui să compenseze prin tactici nemaipomenite ale actului sexual în sine, ca partenerul să poată tolera, măcar pentru moment, neajunsul de a nu fi „servit” (şi) cu aşa-ceva. Cine nu face sex oral, să stea acasă, cum ar veni. Mă-ndoiesc că un bărbat alege să stea, pe termen lung, lângă o femeie care refuză sistematic această „procedură”. Nu-mi dau seama ce opturi supranaturale ar trebui să facă o domnişoară ca să suplinească această lipsă”, a declarat recent cântărețul.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mai multe vedete din România au declarat că felația reprezintă cireașa de pe tort într-o relație. Modelul Andreea Tonciu crede că rețeta unei relații fericite și de durată este o viață sexuală activă și picantă .Bruneta a recunoscut recent că își satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, în fiecare seară....

Preluat de la EVZ