loading…

Localnicii din orașul german Oberhausen au fost sfătuiți să nu iasă afară din casă din cauza unui incident ce s-a produs la o fabrică de produse chimice, în urma căruia localitatea a fost acoperită de un nor toxic, informează The Local.

Potrivit serviciilor de pompieri, un recipient ce conținea acid sulfuric s-a spart, substanța scursă din acesta fiind colectată în această dimineață, scrie Mediafax.

Cel puțin 150 de persoane au suferit probleme respiratorii minore, în urma scurgerii de la uzina chimică, dar numai două dintre acestea au avut nevoie să fie transportate la spital.

Localnicii au fost rugați să nu-și părăsească locuințele, iar ușile și ferestrele caselor acestora să rămână închise.

”Există posibilitatea ca vapori ce sunt dăunători să se fi răspândit în zona industrială din apropiere”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției germane.

Oamenii aflați în imediata vecinătate a uzinei chimice au fost duși în zone mai sigure pentru aceștia.

Serviciile de transport public și-au sistat temporar activitatea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-nor-toxic-a-acoperit-un-oras-german-dupa-o-explozie-la-o-uzina-chimica-36075.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-nor-toxic-a-acoperit-un-oras-german-dupa-o-explozie-la-o-uzina-chimica-36075-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv