loading…

Un român a devenit vedetă în presa italiană după ce a înfruntat un hoț, într-o farmacie din capitala peninsulei. Hoțul a reușit să scape, însă, datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere a fost arestat de polițiști.

Românul se afla deja în farmacie în momentul în care a apărut hoțul. Înarmar cu un cuțit, tâlharul i-a cerut farmacistului toți banii pe care în avea în casă. Jaful a fost însă întrerupt de românul curajos care, a reușit să îi smulgă masca de pe față infractorului, scrie romaniatv.net.

Hoțul a reușit să scape, dar a fost arestat de poliție pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a faptului că i s-a putut vedea fața. Culmea este că infractorul, un italian de 45 de ani, făcuse închisoare tot pentru furt dintr-o farmacie, iar tentativa dejucată de român a avut loc în același loc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/roman-erou-in-presa-italiana-barbatul-a-impiedicat-un-hot-sa-jefuiasca-o-farmacie-36081.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/roman-erou-in-presa-italiana-barbatul-a-impiedicat-un-hot-sa-jefuiasca-o-farmacie-36081-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv