În vârstă de 40 de ani, profesoara de Limba și Literatura Română, despre care s-a aflat că este deja mama a trei copii, iar mai mult decât atât, ar fi soție de preot, ar fi rămas gravidă după ce a întreținut relații intime cu elevul ei.

Potrivit celor de la Mesagerul de Neamț, după ce a fost reținută de oamenii legii, despre Crinela Marc s-a aflat că este însărcinată într-o lună avansată, iar micuțul pe care îl poartă în pântece este rezultatul aventurii amoroase cu elevul care s-a sinucis în luna noiembrie a anului trecut.

Profesoara a recunoscut relația cu elevul ei, de aici și acuzația care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiat încă nu avea 18 ani.

De asemenea, în clipa în care a aflat că și-a lăsat profesoara însărcinată, elevul a decis să se sinucidă, pentru că femeia mai avea încă trei copii, fiind și soție de preot.

rootstireaActualitate/Esential
În vârstă de 40 de ani, profesoara de Limba și Literatura Română, despre care s-a aflat că este deja mama a trei copii, iar mai mult decât atât, ar fi soție de preot, ar fi rămas gravidă după ce a întreținut relații intime cu elevul ei. Potrivit celor de la Mesagerul...

Preluat de la romania ntv