loading…

Procurorul Mircea Negulescu a cerut Secției pentru procurori a CSM să își continue activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, după ce miercuri a demisionat de la DNA Ploiești ca urmare a apariției unor înregistrari. CSM discută cererea la ora 16.00.

Procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești a cerut miercuri încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție după apariția mai multor înregistrări audio în care ar fi vorbit cu soția unui inculpat.

RECOMANDARE – Dezvăluiri incendiare despre procurorul ‘zdreanță’: ‘N-ați vrea să încercăm un sex oral cu dânsa?’

“Având în vedere apariția în spațiul public a unei înregistrări audio conținând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiești și unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție”, potrivit unui comunicat de presă al Direcției Naționale Anticorupție, postat pe site-ul instituției.

Postul de televiziune România TV a difuzat, marți seară, mai multe înregistrări audio în care un bărbat, despre care jurnaliștii susțin că este procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești, stă de vorbă cu soția unui afacerist arestat pentru fapte de corupție, Vlad Constantin, căreia îi dezvăluie date și amănunte din dosare penale.

“Adică I-am zis așa «măi omule», i-am zis de față cu ofițerul meu. Am zis «Uite care e chestia. Vrei să fii liber până în Crăciun? Fă un denunț pe mine, pe ceva, că am făcut ceva, că te-am ajutat în vreun fel, mă înțelegeți? Și zic, tu ești liber dacă tu faci asta» pentru că ăștia așa vor să îi determine, e clară treaba. I-am explicat de Manole ăsta. Că am stat și am analizat. Manole are să vă dea o grămadă de bani. Păi și atunci ca să nu vă dea banii, nu e mai bine dacă stă Vlad în pușcărie?” (…) Ținta nu e el. E un instrument pe care ăștia vor să îl folosească. (…) Singura problemă e că eu am plecat la DNA și nu poți să iei dosare care nu sunt de competența DNA-ului după tine. Și le-am lăsat și i-am explicat. Zic «Vlad tu vezi în mine un dușman în condițiile în care după ce eu am plecat pe dosarele alea două dacă procurorii erau de bună credință, își făceau treaba în continuare». Nu îi chemau pe ăia să îi pună să dea declarații că i-am audiat eu și am făcut presiuni asupra lor și pe urmă s-au dus ambele dosare la Pachetul Înaltei Curți unde eu am fost cercetat pentru purtare abuzivă”, ar fi spus procurorul.

Potrivit înregistrării, acesta ar fi dat date și despre alte persoane implicate în dosar.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/procurorul-demisionar-mircea-negulescu-a-cerut-csm-sa-lucreze-la-parchetul-de-pe-langa-judecatoria-campina-36073.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/procurorul-demisionar-mircea-negulescu-a-cerut-csm-sa-lucreze-la-parchetul-de-pe-langa-judecatoria-campina-36073-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv