loading…

Chloe Bridgewater, în vârstă de 7 ani, a trimis o scrisoare companiei Google, în care a menționat pasiunea ei pentru calculatore și și-a exprimat dorința de a se angaja acolo, scrie Daily Mail.

”Șeful Google”, CEO-ul Sundar Pihchai, i-a răspuns la scrisoare și i-a spus că ”abia așteaptă să primească CV-ul ei” și a încurajat-o pe fetiță să își urmărească visurile. 

Chloe, care locuiește în Hereford, Anglia, a fost inspirată să compună scrisoarea după ce a văzut în imagini birourile de la Google, unde angajații beneficiează de scaune comode, karturi și tobogane.

Scrisoarea originală a fost distribuită în mediul online de tatăl fetiței, Andy Bridgewater.

Micuța a explicat că tatăl ei i-a spus că dacă va continua să fie o elevă bună și să ia note mari, într-o bună zi, va avea o slujbă la Google. Fetița a menționat de asemenea că vrea să lucreze într-o fabrică de ciocolată și să devină înotătoare olimpică.

Cei doi au primit înapoi o scrisoare de la CEO-ul companiei, Sundar Pihchai, care a încurajat-o pe Chloe să nu renunțe la visurile ei și o așteaptă să aplice pentru job la finalul școlii. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-7-ani-a-trimis-o-scrisoare-la-google-in-care-cerea-un-loc-de-munca-raspunsul-surpriza-al-sefului-companiei-36086.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-7-ani-a-trimis-o-scrisoare-la-google-in-care-cerea-un-loc-de-munca-raspunsul-surpriza-al-sefului-companiei-36086-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv