loading…

O fetiță de 12 ani a încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să iasă din țară prin Vama Nădlac cu buletinul surorii ei, în vârstă de 21 de ani, sfătuită de cumnatul ei să recurgă la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania la părinți.

Potrivit Poliției de Frontieră, în noaptea de miercuri spre joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru a ieși din țară Dragoș C., în vârstă de 27 de ani, însoțit de o fată care s-a legitimat cu o carte de identitate românească, scrie Mediafax.

Polițiștii de frontieră au constatat că fetița nu este una și aceeași cu cea din buletin, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul Punctului de Trecere a Frontierei.

Polițiștii au stabilit că fetița are doar 12 ani, iar buletinul aparținea surorii ei, în vârstă de 21 ani. Fetița a recurs la această metodă, sfătuită de Dragoș C, cumnatul ei, deoarece dorea să ajungă în Germania la părinți.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea prin atribuirea unei identități reale a altei persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-12-ani-a-incercat-sa-iasa-din-tara-cu-buletinul-surorii-ei-de-21-de-ani-36070.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-fetita-de-12-ani-a-incercat-sa-iasa-din-tara-cu-buletinul-surorii-ei-de-21-de-ani-36070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv