loading…

Intervenție spectaculoasă a pompierilor în Argeș, după ce un șofer a rămas blocat cu mașina într-un râu. El a vrut să-și spele autoturismul în albia râului, numai că n-a mai putut ieși. Salvatorii s-au chinuit câteva ore ca să îl scoată la mal.

Incidentul a avut loc la Câmpulung Muscel. Tânărul de 19 ani a vrut să evite aglomerația de la spălătorie, așa că a mers cu mașina în Râul Târgului. A rămas, însă, cu tot cu autoturismul, în mijlocul apelor învolburate. Speriat, băiatul a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, polițiști, dar și echipaje SMURD, conform romaniatv.net.

Mai bine de două ore au încercat autoritățile să-l convingă pe tânăr să iasă din mașină. Într-un final a coborât și a urcat pe mal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/interventie-de-urgenta-a-pompierilor-dupa-ce-un-sofer-a-ramas-blocat-cu-masina-intr-un-rau-foto-36072.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/interventie-de-urgenta-a-pompierilor-dupa-ce-un-sofer-a-ramas-blocat-cu-masina-intr-un-rau-foto-36072-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv