loading…

Fostul șef ANI, Horia Georgescu, a ajuns în această după-amiază la DNA. Procurorii DNA au început audierile într-un nou dosar privind retrocedări ilegale de terenuri.

Din primele informații, ar fi vorba despre un teren supraevaluat din Bistrița, notează antena3.ro. 

La DNA, a fost dimineață controversatul om de afaceri Mihai Rotaru, cel care a fost acuzat că i-ar fi dat 600.000 de euro fostului lider PDL Ioan Oltean, dar și Ana Maria Topoliceanu.

UPDATE. Fostul șef al Agenției Naționale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu în noul dosar privind restituiri supraevaluate, acesta precizând că nu a încălcat nicio lege.

“Valorile supraevaluate, dacă au fost, dar nu cred că este cazul, sunt responsabilitatea celor care le-au făcut. Din punctul meu de vedere, eu nu am încălcat nicio lege. Nu am dat declarații. Am calitatea de suspect pentru abuz în serviciu. Pe domnul Rotaru nu-l cunosc Eu sunt acuzat de faptul că nu mi-am îndeplinit niște atribuții de serviciu, dar eu nu am încălcat nicio lege. Eu, din punctul meu de vedere, puteam să aprob sau să trimit spre evaluare. (…)Nu era niciun element care să indice acest lucru (n.r. supraevaluarea) deoarece aceste dosare aveau filtre: primărie, prefectură, aparat tehnic al ANRP-ului, direcție juridică. Dacă erau probleme, aceștia semnalau aceste lucruri”, a declarat Horia Georgescu după ce a luat la cunoștință acuzațiile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-sef-ani-horia-georgescu-audiat-la-dna-36076.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-sef-ani-horia-georgescu-audiat-la-dna-36076-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv