loading…

Un tânăr a fost rănit după ce o butelie a explodat, astăzi, la Hanul Grecilor, de lângă localitatea tulceană Măcin, pompierii militari intervenind pentru a lichida incendiul care a urmat deflagrației.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Macin a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu generat de explozia unei butelii în bucătăria Hanului Grecilor.

Incidentul s-a petrecut în jurul prânzului, iar patru autospeciale de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru stingerea incendiului.

În urma exploziei un tânăr în vârstă de 19 ani, care se afla în acel moment în bucătărie, a suferit arsuri la frunte și s-a deplasat cu mașina personală către spitalul din Macin.

Acesta a fost preluat și transportat apoi cu o ambulanță din orașul Macin la Spitalul Județean din Brăila.

Alte persoane nu s-au aflat în pericol, potrivit pompierilor.

Deflagrația și incendiul care a urmat au avariat clădirea, iar pentru stingerea focului la locul intervenției s-au mai deplasat în sprijin încă două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/explozie-la-hanul-grecilor-in-tulcea-un-tanar-a-fost-ranit-si-are-nevoie-de-ingrijiri-medicale-foto-36074.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/explozie-la-hanul-grecilor-in-tulcea-un-tanar-a-fost-ranit-si-are-nevoie-de-ingrijiri-medicale-foto-36074-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv