„În şedinţa de azi, 16 februarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea de încetare a activităţii în cadrul Direcției Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti şi a dispus continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina”, se arată într-un comunicat al CSM. 

„Totodată, secţia a hotărât sesizarea Inspecției Judiciare faţă de informațiile apărute în mass media în cursul zilei de 14 februarie 2017 cu privire la posibilele abateri disciplinare prevăzute de dispozițiile Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor ori posibile încălcări ale dispoziţiilor Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor”, se mai afirmă în document.

Reamintim că, în urmă cu două zile, România TV a făcut publice mai multe înregistrări în care apar discuțiile între procurorul DNA, Mircea Negulescu, zis „Portocală”, și Monica Vlad, soția unui inculpat, Constantin Vlad, zis „Șomerul”. Mircea Negulescu, procurorul care a instrumentat dosare grele, precum Ponta-Blair, în care sunt cercetaţi Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta, dar și cele ale lui Vasile Blaga şi Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”, nu se sfiește să jignească politicieni, oameni de afaceri, dar și pe colegii și șefii lui, pe care îi numește „zdrențe” sau „jegoși”.Convirbirile arată cum magistratul încearcă să o convingă pe Monica Vlad, soția lui Constantin Vlad, acuzat de mai multe fapte, precum șantaj și ultraj, implicat în afaceri dubioase cu material lemons și produse petroliere, că nu are nicio legătură cu anchetarea soțului ei și să îl convingă pe acesta să renunțe la plângerea depusă împotriva lui.

Citește și: 

Scandalul Negulescu-DNA. SRI, avertizat de Poliţia Locală despre AFACERILE DUBIOASE ale procurorului “Portocală”

​Încă un scandal. Ce a vrut să îi facă procurorul “Portocală” fostei nurori a unui şef de serviciu secret

CUTREMUR ÎN MAGISTRATURĂ. DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre ABUZURILE procurorului „Zdreanță” de la DNA

​Procurorul General zice că NU EL e „ZDREANȚA” din înregistrările cu Negulescu

​Prorurorul Mircea Negulescu se va întoarce la Parchetul Curții de Apel Ploiești și s-ar putea alege cu dosar penal

​Procurorul Mircea Negulescu și-a dat DEMISIA

​Alina Bica a reacţionat după înregistrările cu procurorul DNA, Mircea Negulescu. “Este şocant. În 18 ani de magistratură, nu am întâlnit o astfel de situație niciodată”

ȘPAGĂ și DENUNȚ împotriva procurorului DNA Negulescu. Acuzat că a luat mită 40.000 de eruo de la „Șomerul”. Mesajul care ar putea clarifica convorbirea între soția arestatului și procuror

Cine este procurorul din comunicatul Parchetului care-l ajuta pe inculpatul Vlad Constantin?

Informații despre omul care l-a scos din DNA pe procurorul Negulescu

Dezvăluiri despre MAFIA DOSARELOR. Eliberare„LA OFERTĂ”. Procuror DNA: „Am arestat jumătate de țară. Vrei să fii liber până la Crăciun? Fă un denunţ cu mine”

Dezvăluiri despre MAFIA DOSARELOR. Anchetator DNA, despre procurorul general: „E o zdreanță!”. REACȚIA lui Augustin Lazăr: ANCHETĂ DISCIPLINARĂ și EXTINDEREA CERCETĂRILOR – VIDEO

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„În şedinţa de azi, 16 februarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea de încetare a activităţii în cadrul Direcției Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi a dispus continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina”, se...

Preluat de la EVZ