Practică acest sport de la o vârstă foarte fragedă, a făcut parte din lotul național de înot al României timp de trei ani și, iar acum antrenează sute de persoane la un club din Cluj Napoca.

„Am concurat la proba individuală alături de alţi 4 înotători, eu fiind singura femeie şi am devenit, astfel, prima din România care a înotat 24 de ore neîntrerupt. Scopul acestui concurs este de popularizare a înotului, ca fiind cea mai sănătoasă formă de mişcare, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Aceasta a fost şi motivaţia mea de participare la competiţia din Ungaria, de popularizare a acestui sport, şi am vrut să ofer şi un exemplu celor care vor să practice înotul, să îi încurajez să înoate la orice vârstă”, a povestit Demeny Helga, conform Libertatea.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică eu am înotat. Este foarte surprinzător că organismul uman este capabil să treacă peste nişte bariere despre care nu credeam că este în stare. Nu mi-a fost somn, a fost o oboseală mentală, creierul, la un moment dat, intră într-o stare de meditaţie, în care mâinile şi picioarele se mişcă de la sine”, a mai adăugat Demeny Helga .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/demeny-helga.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/demeny-helga-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Practică acest sport de la o vârstă foarte fragedă, a făcut parte din lotul național de înot al României timp de trei ani și, iar acum antrenează sute de persoane la un club din Cluj Napoca.„Am concurat la proba individuală alături de alţi 4 înotători, eu fiind singura femeie...

Preluat de la EVZ