loading…

Antrenorul Cosmin Contra, în vârstă de 41 de ani, a anunțat, astăzi, că a acceptat propunerea clubului Dinamo și că a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu echipa din Ștefan cel Mare.

“Sper să mă descurc la fel de bine ca la Timișoara și Ploiești. N-au fost ușoare aceste discuții, dar am ajuns la un numitor comun. Sper să pot ajuta în acest moment dificil pe Dinamo, să ne calificăm în play-off. Obiectivul principal e câștigarea meciului de luni”, a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

Noul antrenor al echipei Dinamo a vorbit și despre ce vrea să obțină în acest mandat, dar și despre relația cu managerul general Adrian Mutu.

“Obiectivele mi le impun eu, nu mi le impune clubul. Vreau să ne calificăm în play-off și să terminăm cât mai sus în campionat. Mai putem câștiga și Cupa Ligii sau Cupa României, dar primul meu gând este la meciul cu Botoșani. Fiecare trebuie să își facă treaba cât mai bine, amândoi vrem să ducem din nou Dinamo în cupele europene. Vom discuta, dar eu sunt cel care decide, eu iau deciziile. Amândoi ne dorim să facem lucrurile bine, să putem să avem rezultate bune. Eu am avut o discuție cu domnul Negoiță, mi-a propus un lucru și uite că după aproape 24 de ore am reușit să semnăm acest contract”, a adăugat Contra.

Cosmin Contra a jucat la Dinamo între 1996 și 1999. El a antrenat echipele Politehnica Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, Guangzhou R&F și Alcorcon.

Dinamo s-a despărțit, marți, de antrenorul principal Ioan Andone, care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cosmin-contra-noul-antrenor-al-echipei-dinamo-sper-sa-pot-ajuta-in-acest-moment-dificil-36093.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cosmin-contra-noul-antrenor-al-echipei-dinamo-sper-sa-pot-ajuta-in-acest-moment-dificil-36093-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv