loading…

Cel puțin 45 de persoane au fost ucise și alte 56 au fost rănite în sud-vestul orașului irakian Bagdad, în urma unui atac cu un vehicul-capcană, a declarat un oficial de securitate, citat de CNN.

Explozia a vizat un târg de autoturisme din cartierul al-Bayaa, ai căror locuitori sunt în mod predominant etnici șiiți, potrivit oficialului de securitate, scrie Mediafax.

Miercuri a avut loc un atentat în Sadr, o suburbie majoritar șiită a Bagdadului. Cel puțin 15 persoane au fost ucise și alte 50 rănite, în urma acestui atac.

Marți a fost întreprins în sudul capitalel irakiene un alt atentat în care a fost implicată o mașină-capcană. În urma acestuia, cel puțin 4 persoane au fost ucise. Atentatul de marți nu a fost revendicat, însă el poartă marca organizației teroriste Stat Islamic, responsabilă de mai multe atacuri care au avut loc în ultimele luni la Bagdad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-putin-45-de-persoane-ucise-in-urma-unui-atentat-cu-masina-capcana-36083.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cel-putin-45-de-persoane-ucise-in-urma-unui-atentat-cu-masina-capcana-36083-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv