loading…

Inspectoratul Județean Școlar Prahova și Consiliulul Județean Prahova au început, astăzi, anchete la Școala Gimnazială Cocorăștii Colț, unde elevii ar fi primit cornuri cu mucegai, în cadrul programului guvernamental ”Lapte și corn”.

Un părinte a postat pe pagina sa de socializare două fotografii cu un corn mucegăit, spunând că a fost primit de copilul său care învață la Școala din Cocorăștii Colț, notează Mediafax.

Părintele respectiv a scris că nu este prima dată când copilul primește cornuri cu mucegai.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Școlar Prahova, Aurel Graur, a declarat, pentru Mediafax, că instituția pe care o reprezintă a început o anchetă.

“Nu ne-a sesizat nimeni, dar facem verificări. Este anormal și nu ar fi trebuit să se întâmple. Am înțeles că și laptele ar fi avut termenul de garanție expirat. Cine știe? Tocmai de aceea facem verificări. Pot fi mai multe cauze. Indiferent de acestea, cornul nu trebuia să ajungă la copii”, a spus Graur.

Potrivit acestuia, inspectorii verifică dacă produsele alimentare au ajuns deja cu mucegai la școală.

“Verificăm mai multe aspect. Dacă așa au ajuns cornurile în școală sau poate elevul le-a ținut mai multe zile în ghiozdan, uitând de el. Se poate întâmpla”, a afirmat Aurel Graur.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și această instituției a început o anchetă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-la-scoala-dupa-ce-elevii-ar-fi-primit-cornuri-cu-mucegai-36065.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-la-scoala-dupa-ce-elevii-ar-fi-primit-cornuri-cu-mucegai-36065-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv