Preotul de la Parohia Iezer, comuna Puiesti, a făcut-o lată! Sâmbătă seara, la Căminul Cultural “Gheorghe Cucu” din Puiesti, preotul Constantin Maftei a adunat toată lumea bună din comună și a încins o petrecere de zile mari cu mese întinse, dans si lăutari. Acesta și-a serbat ziua de nastere, la 44 de ani, mai ceva ca un flăcău, având în vedere că lumea vorbește că preoteasa si copilul l-au părăsit, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro.

Șpriț ca la căminul cultural

Preotul si-a aniversat cu mare fast aniversarea avându-I ca invitati pe primarul comunei, Costel Moraru, câtiva consilieri locali, dascălii din câteva parohii, precum și alti prieteni și prietene. Chef mare, cu lăutari si boxe date la maxim, din care se auzea în jumătate de comună muzică de petrecere, manele si alte melodii de pahar, mai relatează ziariștiide la vremeanoua.ro. La petrecerea preotului Maftei nu a participat preoteasa, care, spun bârfele comunale, l-ar fi părăsit pe preot împreună cu copilul, plecând la părintii săi din altă comună. Ca urmare, după cum spun sătenii, preotul a dat o mare petrecere, ca să arate lumii si sotiei, cât de mult „suferă” de singurătate. Preotul a și multumit participantilor pe pagina sa de socializare, pentru că i-au fost alături la aniversarea zilei de nastere.

Preotul Maftei în chiloti pe Facebook!

Prin Regulamentul BOR și Canoanele Bisericesti unui uns al Domnului, nu are voie să petreacă, să bea în exces, să preacurvească și alte alea lumesti. Preotii nu au voie nici să se scălâmbăie pe rețelele de socializare, expunându-se în diferite ipostaze indecente. Dar popa Constantin Maftei s-a expus în toată splendoarea, în budigăi, șlapi și tricou.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Preotul de la Parohia Iezer, comuna Puiesti, a făcut-o lată! Sâmbătă seara, la Căminul Cultural “Gheorghe Cucu” din Puiesti, preotul Constantin Maftei a adunat toată lumea bună din comună și a încins o petrecere de zile mari cu mese întinse, dans si lăutari. Acesta și-a serbat ziua de nastere,...

Preluat de la EVZ