loading…

“Astăzi, 15 februarie, în cadrul acțiunii TRUCK&BUS, polițiștii din Cluj au prins un bărbat, care, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volan, a încercat să se sustragă controlului. În doar câteva ore, în punctul de control DN 1 km 500 + 400, polițiștii au oprit în trafic și au controlat 19 autovehicule, aplicând 6 sancțiuni contravenționale. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere unui cetățean străin, pentru depășire neregulamentară”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Pe numele unui bărbat s-a întocmit dosar penal, întrucât a fost depistat, la volanului unui autoturism, având 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a încercat să se sustragă controlului, fiind necesară urmărirea acestuia, până pe DN 1 J la km 3+400m.

În aceste zile, Poliția Română desfășoară, în toată țara, acțiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și mărfuri, în cadrul Calendarului Operațiunilor TISPOL. Sunt vizați conducătorii auto care nu respectă normele rutiere.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urmarire-in-trafic-sofer-beat-oprit-de-politisti-dupa-o-urmarire-in-trafic-36037.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urmarire-in-trafic-sofer-beat-oprit-de-politisti-dupa-o-urmarire-in-trafic-36037-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv