loading…

Un copil în vârstă de 11 ani din Lipova, județul Arad, lăsat singur acasă, a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să aprindă focul în casă folosind benzină, iar flăcările s-au extins în locuință.

Purtătorul de cuvânt la ISU Arad, George Pleșca, a declarat, pentru Mediafax, că pompierii chemați, miercuri după-amiază, la incendiul din orașul Lipova, au găsit în locuința afectată un copil în vârstă de 11 ani, care suferise arsuri pe picioare.

Pompierii au alertat Ambulanța, iar aceasta a dus copilul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad.

Copilul încercase să aprindă focul în casă folosind benzină, iar flăcările s-au extins în camera în care se afla.

“S-a acționat circa o oră și jumătate, incendiul se manifesta în interiorul unei camere și s-a propagat la acoperiș. A ars circa 70 la sută din acoperișul casei și mobilierul. Ca și cauză probabilă a incendiului este folosirea pentru aprinderea focului a unei substanțe inflamabile, întrucât minorul a încercat să aprindă focul cu benzină”, a spus purtătorul de cuvânt la ISU Arad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-copil-de-11-ani-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-dupa-ce-a-incercat-sa-aprinda-focul-cu-benzina-36055.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-copil-de-11-ani-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-dupa-ce-a-incercat-sa-aprinda-focul-cu-benzina-36055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv