Luis Manuel Medina, un renumit Radio DJ din Republica Dominicană, a fost împușcat mortal, în timp ce făcea un live stream pe Facebook. În momentul în care asasinii au dat buzna în studiouri și au început să tragă, Medina citea știrile cele mai importante ale zilei, conform Daily Mail.

Producătorul său, Leo Martinez, directorul postului de radio 103,5 HICC, a fost, de asemenea, ucis.

Transmisia live a fost făcută de la o stație a radioului din estul țării, atunci când mai mulți bărbați, neidentificați până acum, au intrat și au început să tragă.

Medina transmitea emisiunea lui prin intermediul social media, folosind Facebook live.

Martínez, directorul postului, se afla în biroul său, la momentul de a fi împușcat. Și acesta și-a pierdut viața în urma împușcăturilor suferite.

Potrivit The Guardian, secretarul de stație Dayaba Garcia a fost, de asemenea, rănit în atac și dus la spital, unde a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

Poliția a arestat trei bărbați, dar nu a acuzat pe nimeni. Motivul atacului este încă necunoscut.

Procurorul Claudio speră că secretarul o să poată să identifice atacatorii, asta imediat ce starea lui de sănătate o să-i permită să facă acest lucru.

“Suntem descurajați de acest eveniment tragic”, a declarat Ana Daisy Guerrero, președintele asociației radiodifuzorilor.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Luis Manuel Medina, un renumit Radio DJ din Republica Dominicană, a fost împușcat mortal, în timp ce făcea un live stream pe Facebook. În momentul în care asasinii au dat buzna în studiouri și au început să tragă, Medina citea știrile cele mai importante ale zilei, conform Daily Mail. Producătorul...

Preluat de la EVZ