loading…

Răniții în accidentul care a avut loc în această dimineață în Ungaria, în apropiere de Nădlac, în care a fost implicat și un autocar românesc, sunt transportați la spitalele din această țară, la decizia autorităților ungare, a afirmat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, citat de Agerpres.

El a arătat că, potrivit unui bilanț provizoriu, 39 de persoane au fost implicate în accident, dintre care 4 au decedat, iar 11 sunt rănite. Patru răniți sunt în stare gravă.

Raed Arafat a susținut că au fost trimise în Ungaria șase echipaje de la SMURD Arad și Timiș și trei echipaje de la Ambulanța Arad.

Din primele informații, majoritatea pasagerilor din autocarul românesc ar fi bulgari, dar se așteaptă date suplimentare, a mai afirmat Arafat.

VEZI ȘI: COD ROȘU DE INTERVENȚIE. Autocar românesc, implicat într-un accident cu 15 mașini la granița cu Ungaria: patru morți și 15 răniți!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/raed-arafat-cei-mai-multi-dintre-pasagerii-autocarului-implicat-in-accidentul-din-ungaria-ar-fi-bulgari-36029.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/raed-arafat-cei-mai-multi-dintre-pasagerii-autocarului-implicat-in-accidentul-din-ungaria-ar-fi-bulgari-36029-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv