loading…

O femeie în vârstă de 40 ani, profesoară de limba și literatura română, a fost reținută, marți, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

O profesoară în vârstă de 40 de ani va fi prezentată, astăzi, judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Potrivit , anchetatorii au stabilit că femeia a întreținut relații sexuale cu un minor, care îi era elev, în clasa a XI-a, în perioada decembrie 2015- iunie 2016. Pe 17 noiembrie 2016, băiatul a dispărut de acasă. În aceeași zi a fost semnalat un caz de suicid de pe podul care traversează râul Bistrița în Piatra Neamț.

După o lună de zile, cadavrul tânărului a fost găsit la barajul de la Reconstrucția.

Anchetatorii au stabilit că adolescentul, elev la Seminarul Teologic, s-a sinucis.

Profesoara care ar fi avut relații intime cu elevul a fost audiată de procurori și, în urma probelor strânse, inclusiv de la martori, a fost reținută, marți, pentru act sexual cu un minor.

Potrivit unor surse, femeia ar fi soție de preot și are 3 copii minori.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesoara-retinuta-dupa-ce-elevul-cu-care-a-facut-sex-s-a-sinucis-36036.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesoara-retinuta-dupa-ce-elevul-cu-care-a-facut-sex-s-a-sinucis-36036-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv