loading…

O profesoară de limba româna la Seminarul Teologic din Piatra Neamț a fost arestată, miercuri după-amiază, fiind acuzată de act sexual cu un minor. Femeia ar fi avut o relație cu un elev care s-a sinucis aruncându-se de pe un baraj.

Magistrații Judecătoriei Piatra Neamț au decis, în această după-amiază, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unei femei, profesor de limba româna la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, fiind acuzată de act sexual cu un minor.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi avut o relație un elev de la seminar, care s-a sinucis toamna anului trecut, aruncându-se de pe un baraj.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost reținută marți după-amiază pentru 24 de ore.

Profesor de limba română la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, femeie este acuzată că ar fi avut o relație cu Marius Săndulache, un elev al instuției la care predă femeia.

Marius Săndulache a fost dat dispărut pe 17 noiembrie 2016, după o vizită la muzeu. În aceeași zi a fost semnalat prin 112 un caz al unei persoane care s-a aruncat în râul Bistrița. O lună mai târziu, pe 17 decembrie, trupul tânărului a fost descoperit în albia râului, anchetatorii stabilind cauza morții ca suicid.

Încă din acea perioadă se bănuia că relația cu femeia de 40 de ani l-ar fi împins pe tânăr să facă acest gest, însă, potrivit surselor citate, abia acum procurorii au putut să dovedească relația dintre cei doi, care începuse încă din perioada în care băiatul avea sub 18 ani.

Femeia este căsătorită, însărcinată și are acasă trei copii.

Decizia magistraților de la Judecătoria Piatra Neamț poate fi atacată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesoara-de-limba-romana-arestata-dupa-ce-ar-fi-intretinut-relatii-sexuale-cu-un-elev-36051.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesoara-de-limba-romana-arestata-dupa-ce-ar-fi-intretinut-relatii-sexuale-cu-un-elev-36051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv