loading…

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 804 locuri de muncă vacante, informează, astăzi, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Italia are 220 de locuri, din care 100 pentru infirmieri, 80 pentru asistenți medicali generaliști și 40 pentru asistenți medicali.

În Danemarca sunt 185 de locuri disponibile, din care 150 pentru culegători de mazăre, 30 pentru culegători de căpșuni, patru pentru operatori de mașini ambalare și unul pentru horticultor.

Pentru Marea Britanie sunt vacante 154 de locuri de muncă, din care 125 pentru îngrijitori persoane la domiciliu, 19 pentru îngrijitori de persoane și 10 pentru asistenți medicali.

În Germania sunt 106 locuri de muncă, dintre care opt pentru bucătari, opt pentru personal servire clienți, opt locuri pentru ospătari, cinci pentru operatori CNC, cinci pentru personal în gastronomia de sistem, cinci pentru operatori mașini, cinci pentru mecanici auto, două pentru poziția de commis de cuisine, două locuri pentru junior sales representative, două pentru mecatroniști, două pentru mecanici industriali, două pentru lucrători în producție, două pentru tehnicieni laborator de fizică, două pentru cameriste/roomboy, două pentru specialiști restaurant etc.

Cehia are disponibile 70 de locuri de muncă, din care 30 pentru șoferi autobuz, 20 pentru șlefuitori, pilitori, 10 – pentru sudori, cinci pentru electricieni auto și cinci pentru mecanici auto.

Irlanda caută 25 de lucrători, din care 11 ciontolitori tranșator carne, trei îngrijitori persoane, doi coordonatori atelier matrițe, doi operatori mașini de frezat CNC, doi programatori mașini de frezat CNC, doi sculeri matrițer, un asistent manager, un operator mașini și un mecanic utilaje.

În Belgia sunt disponibile 18 locuri de muncă pentru trei operatori CNC, un brutar, un electrician, un electrician mentenanță, un lucrător în producție, un mecanic întreținere, un mecanic camion, un operator mașină, un operator mașină de debitat/tăiat, un operator mașină adezivi, un operator mașină (ștans), un patiser, un sudor semiautomat (operator la mașini și unelte semiautomate și automate), un tehnician mentenanță, un tehnician electric mentenanță, un tehnician poduri rulante (tehnician mașini și utilaje).

În Polonia sunt disponibile 13 locuri de muncă, dintre care zece croitorese, cusătorese, trei specialiști vânzări și service client cu cunoștințe de limba română.

Pentru Suedia sunt valabile opt locuri de muncă pentru vopsitori auto.

În Bulgaria sunt disponibile două locuri de muncă, unul pentru un curier și un șef oficiu curierat.

În Franța este disponibil un loc pentru lucrător hotelier, în Norvegia un loc pentru dezvoltator front-end, iar în Ungaria se caută un medic veterinar.

‘Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma’, precizează ANOFM.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/peste-800-de-locuri-de-munca-disponibile-pentru-romani-in-europa-cele-mai-multe-in-italia-danemarca-si-marea-britanie-36054.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/peste-800-de-locuri-de-munca-disponibile-pentru-romani-in-europa-cele-mai-multe-in-italia-danemarca-si-marea-britanie-36054-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv