loading…

Un nou deces a fost înregistrat din cauza rujeolei, în Caraș Severin.  Este vorba despre o fetiță în vârstă de doar doi ani. Micuța nu era vaccinată și a murit după ce părinții au ținut-o acasă, cu febră mare, timp de o săptămână.

Institutul Cantacuzino și de Direcția de Sănătate Publică din Caraș Severin au confirmat faptul că fetița a murit din cauza rujeolei. Fetița nu era imunizată și a ajus la spital la începutul lunii, notează romaniatv.net.

Medicii de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Reșița au încercat să o salveze, dar a fost prea târziu, potrivit digi24.ro.

În ultimele săptămani, numărul cazurilor de rujeolă din Caraș Severin a crescut de la 712 la 786, din care trei micuți au decedat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/numarul-deceselor-din-cauza-rujeolei-este-in-crestere-inca-un-copil-nevaccinat-si-a-pierdut-viata-36049.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/numarul-deceselor-din-cauza-rujeolei-este-in-crestere-inca-un-copil-nevaccinat-si-a-pierdut-viata-36049-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv