Potrivit, infopinia.ro, Contra vine „la pechet” cu staff-ul său, la formația „roș-albă”. Ionel Gane ocupă postul de „secund”, iar preparator fizic este spaniolul Alberto Rivas. Antrenamentul de astăzi, programat la ora 14:00, va fi condus de Gane. 

Mai mult, oficialii lui Dinamo urmează să îl anunțe oficial pe Cosmin Contra ca noul antrenor al echipei în această seară.

Cosmin Contra (41 de ani) revine la Dinamo, ca antrenor, după ce a îmbrăcat tricoul echipei din Ștefan cel Mare în perioada 1996-1999, înainte de transferul în Spania, la Deportivo Alaves. Contra a mai stat pe banca formațiilor Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, Guangzhou și Alcorcon.

„Nu am vorbit cu Adi Mutu, am vorbit direct cu domnul Negoiţă. Eu am venit în primul rând să ajut echipa, aşa am vorbit cu domnul Negoiţă. Până nu semnez, nu pot să vă zic nimic… dacă ajung la o înţelegere, voi răspunde la toate întrebările”, a declarat Cosmin Contra la sosirea pe aeroport.

„Jucătorii noi au nevoie de timp, de ritm de joc, dar în 2-3 meciuri vor fi la un nivel înalt dacă sunt jucători valoroşi. Noii jucători trebuie să se acomodeze la clima din România, la antrenor, sunt sunt lucruri care îi afectează pe toţi fotbaliştii”, a spus Contra la Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Potrivit, infopinia.ro, Contra vine „la pechet” cu staff-ul său, la formația „roș-albă”. Ionel Gane ocupă postul de „secund”, iar preparator fizic este spaniolul Alberto Rivas. Antrenamentul de astăzi, programat la ora 14:00, va fi condus de Gane. Mai mult, oficialii lui Dinamo urmează să îl anunțe oficial pe Cosmin Contra...

Preluat de la EVZ