loading…

O bucată de tencuială din tavanul unei clase din Școala “Al. I. Cuza” din Brăila a căzut, miercuri, peste catedră, în timpul orelor de curs, incident care nu s-a soldat cu victime.

“O bucată de tencuială din tavan, de pe o suprafață de 40 cm, s-a desprins și a căzut în fața clasei. În urma acestui incident, nu a fost afectat niciun copil. Vorbim despre o școală construită prin 1980, care este situată în centrul orașului, de care directorul are mare grijă de ea, dar se întâmplă”, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul școlar general al ISJ Brăila, Cătălin Canciu.

Incidentul s-a produs în clasa a V-a A de la ‘Școala Al. I Cuza’ din Bariera Călărașilor, clasa fiind evacuată după căderea tavanului, iar elevii continuând cursurile într-o altă sală.

Conducerea școlii a anunțat că toate sălile de curs vor fi evaluate din punct de vedere al siguranței de către un specialist.

VEZI ȘI: Incident grav la un liceu din Constanța: tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste un elev – VIDEO

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/momente-de-groaza-intr-o-scoala-o-bucata-de-tencuiala-din-tavanul-unei-sali-s-a-prabusit-36033.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/momente-de-groaza-intr-o-scoala-o-bucata-de-tencuiala-din-tavanul-unei-sali-s-a-prabusit-36033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv