Poate cea mai așteptată luptă din lumea sportului cu mănuși va avea loc anul viitor. Potrivit „The Irish Sun”, meciul dintre irlandezul Conor McGregor, campionul artelor marțiale mixte (MMA), și fostul boxer american Floyd Mayweather a fost bătut în cuie de reprezentanții celor două tabere, după numeroase luni de negocieri.

Floyd Mayweather (39 de ani) a renunțat la boxul profesionist în septembrie 2015, cu un palmares impresionant: 49 de victorii din tot atâtea partide. De partea cealaltă, irlandezul de 28 de ani încă face ravagii în cuștile UFC, având un palmares în disciplina sa de 21 de victorii și trei înfrângeri.

Doar pumni, fără picioare

Așadar, va fi o luptă spectaculoasă, ce se va desfășura strict după regulile din box, și care îi va aduce față-n față pe cei mai aroganți luptători. Va fi o partidă ce va avea încasări de un miliard de dolari, urmând ca cei doi protagoniști să primească după meci câte 25 de milioane de dolari (cel puțin!).

Ideea acestui duel a venit din partea lui McGregor, care dorește să fie recunoscut ca fiind primul om care- i administrează un KO lui Mayweather. Conform unei surse din cadrul Straight Blast Gym – acolo unde se antrenează McGregor – , citată de „The Irish Sun”, „lupta poate fi anunțată oficial în mai puțin de două săptămâni”. Lupta ar urma să aibă loc în 2018, deoarece atunci îi va expira contractul lui McGregor cu UFC.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului McGregor vs. Mayweather Meciul de 1 miliard de euro.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Poate cea mai așteptată luptă din lumea sportului cu mănuși va avea loc anul viitor. Potrivit „The Irish Sun”, meciul dintre irlandezul Conor McGregor, campionul artelor marțiale mixte (MMA), și fostul boxer american Floyd Mayweather a fost bătut în cuie de reprezentanții celor două tabere, după numeroase luni de...

Preluat de la EVZ