loading…

Ministerul Afacerilor Externe precizează, la solicitarea News.ro, că până în acest moment Poliția ungară nu a furnizat informații privind cetățenia victimelor accidentului în lanț produs pe pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, în apropiere de intrarea în România.

Consulul general al României la Szeged se deplasează de urgență la fața locului în vederea acordării de asistență consulară, precizează MAE.

De asemenea, reprezentanții oficiului consular se află în legătură permanentă cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, în vederea coordonării acțiunilor pe plan local pentru a acorda asistență eventualilor cetățeni români care s-ar număra printre victimele accidentului.

Până în momentul de față, poliția ungară nu a informat cu privire la cetățenia răniților și victimelor fatale ale accidentului, se arată în răspunsul MAE la solicitarea News.ro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/mae-pana-in-acest-moment-nu-sunt-informatii-privind-cetatenia-victimelor-accidentului-din-ungaria-36027.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/mae-pana-in-acest-moment-nu-sunt-informatii-privind-cetatenia-victimelor-accidentului-din-ungaria-36027-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv