loading…

Berbec

Dacă ceva ți se pare dificil sau prea greu de făcut, este un semn că ar trebui să îți investești energia în altceva.

Taur

Ești foarte energic și iubitor astăzi, ceea ce este foarte bine, pentru că un prieten apropiat va avea nevoie de cineva care să-i ridice moralul.

Gemeni

Vei fi foarte protectiv și vei avea tendința să exagerezi, dar toate astea au un motiv. Pentru ceilalți vei părea agresiv, dar nu îți pasă.

Rac

Ziua de miercuri se anunță foarte confuză, mai ales în ceea ce privește deciziile. În plus, starea sentimentală este foarte schimbătoare.

Leu

Înainte să iei o hotărâre care îți va afecta cariera, gândește-te că această perioadă nu este una bună pentru a lua decizii importante.

Fecioară

Nu te lăsa dus în starea deprimantă în care îți începi ziua. Ascultă muzică în drum spre serviciu, vorbește cu un prieten sau fă orice care îți dă energie.

Balanță

Dacă o ții în continuare în ritmul ăsta, nu vei reuși să termini nimic ce ți-ai planificat luni. Pauzele prea lungi nu îți asigură succesul și nu îți dau randament.

Scorpion

Ar fi bine să nu îți pui încrederea și să nu îți povestești visurile unei persoane care nu este receptivă. Fii conștient de faptul că oamenii nu sunt ceea ce par.

Săgetător

Vei avea o zi minunată, atâta timp cât nu exagerezi și nu forțezi lucrurile. Rațiunea va fi la cote maxime, așa că folosește-te de această abilitate.

Capricorn

Ești foarte încântat de prietenii noi pe care ți i-ai făcut, dar o voce interioară îți spune că vei avea probleme grave și vei suferi în curând.

Vărsător

Vrei să îți impresionezi partenerul, dar nu știi cum. În final, o să gătești ceva și vei face o cină romantică de neuitat.

Pești

Ar fi o idee foarte bună să socializezi cu prietenii, colegii de serviciu și poate chiar să ieși în oraș cu ei. Spune ceea ce simți și nu te mai gândi atât la consecințe.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horoscopul-zilei-15-februarie-o-zi-confuza-si-o-stare-sentimentala-schimbatoare-36023.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horoscopul-zilei-15-februarie-o-zi-confuza-si-o-stare-sentimentala-schimbatoare-36023-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv