loading…

Femeia din Timișoara, în vârstă de 57 de ani, dată dispărută după ce a plecat de acasă la locul de muncă și nu a mai revenit, despre care familia credea că a fost răpită, a fost găsită moartă, astăzi, în puțul liftului de marfă din complexul comercial în care lucra.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de fiul acesteia, Brian Budeanu, miercuri dimineața, în puțul unui lift de marfă din complexul comercial în care lucra femeia, complex aflat în zona centrală a orașului.

„Mulțumesc de ajutor, se pare că a trebuit să o găsesc singur. Dumnezeu să o ierte”, a scris Brian Budeanu, astăzi, pe Facebook.

Bărbatul a anunțat Poliția, iar la ora transmiterii acestei știri, oamenii legii fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, prima ipoteză fiind că a fost vorba de un accident.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că la fața locului au ajuns și inspectori de la ITM Timiș, pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident de muncă.

Femeia a plecat de acasă, luni dimineața, în jurul orei 06.20, către locul de muncă, dar nu a mai ajuns la serviciu și nu a mai revenit nici acasă, familia crezând că aceasta a fost răpită.

Brian Budeanu, fiul femeii, declara, marți seara, corespondentului MEDIAFAX, că suspectează că mama sa a fost răpită luni dimineața, deoarece femeia i-a povestit că a fost abordată de către un individ în câteva seri, care o invita la suc, dar l-a refuzat. Mai mult, Brian Budeanu a obținut imaginile filmate de camerele de supraveghere de la două magazine, pe care se poate observa cum, luni dimineața, femeia era urmărită de doi bărbați.

„90 la sută credem că a fost răpită, sechestrată. Mama mea a fost abordată în ultima vreme de un individ, iar persoanele din imagine par să se ferească de camerele de supraveghere”, a afirmat Brian Budeanu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/femeia-despre-care-familia-credea-ca-a-fost-rapita-gasita-moarta-in-putul-unui-lift-36034.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/femeia-despre-care-familia-credea-ca-a-fost-rapita-gasita-moarta-in-putul-unui-lift-36034-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv