„După 11 decembrie, cineva care se pricepe a citit programul nostru de guvernare şi l-a şi înţeles. Acesta a fost motivul principal pentru toate evenimentele petrecute în ultimul timp. Este un program curajos, realist şi este făcut pentru români şi pentru capitalul românesc. Multora nu le-a convenit şi aici mă refer la multinaţionale. Nu vorbesc de multinaţionalele care au activitate de producţie în această ţară, cum ar fi Dacia Renault sau alte firme care generează foarte multe locuri de muncă. Mă refer la firmele de servicii, care sunt învăţate de 26 de ani să nu lase nimic în această ţară. În programul de guvernare am arătat că, în următoarele şase luni, vom pune în aplicare o directivă a Uniunii Europene care obligă aceste firme plătească taxele şi impozitele în ţară. Sunt convins că citind cu atenţie programul de guvernare, când au văzut că aceşti bani vor rămâne în România pentru dezvoltarea ţării, nu prea le-a convenit”, a afirmat Paul Stănescu.

„De asemenea, toate aceste ONG-uri, în mare parte sunt finanţate de marele om de afaceri Soros, n-au produs decât dezbinare, haos, în ţările respective. Ca să fiu mai direct, totul este o manipulare făcută de oameni care se pricep, profesionişti. Motivul real, adevărat, vizează chestiunile de ordin financiar. Întreb retoric: credeţi că cei de la multinaţionale sau ONG-uri au avut ceva cu Ordonanţa 13, îi afecta pe ei în mod direct? Eu cred că nu. Am stat de vorbă cu oameni care au mers în Piaţa Victoriei, cunoştinţe de ale mele, care îşi făceau selfie să arate la serviciu că au fost acolo. Mai mult, programul de lucru a fost redus la multinaţionale pentru ca angajaţii să aibă timp să meargă în piaţă”, a mai declarat Stănescu.

El a adăugat că şi preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi gândit că nu mai are şanse să fie reales în 2019 dacă PSD îşi pune în practică programul de guvernare.

„S-a înţeles, după cum spuneam, că dacă PSD îşi pune în aplicare programul de guvernare, este complicat ca, în 2020, să vină la guvernare un alt partid. Bineînţeles, şi preşedintele Iohannis s-a gândit că şi el are mai puţine şanse în astfel de condiţii”, a afirmat liderul PSD Olt.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„După 11 decembrie, cineva care se pricepe a citit programul nostru de guvernare şi l-a şi înţeles. Acesta a fost motivul principal pentru toate evenimentele petrecute în ultimul timp. Este un program curajos, realist şi este făcut pentru români şi pentru capitalul românesc. Multora nu le-a convenit şi aici...

Preluat de la EVZ