La acest termen de judecată trebuia audiat în calitate de martor Felix Tătaru, însă acesta nu s-a prezentat. Instanța a dispus ca el să fie citat cu mandat pentru data de 1 martie, care va fi de altfel și ultimul termen în acest dosar, potrivit Agerpres.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul “Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al FRB Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoane apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
La acest termen de judecată trebuia audiat în calitate de martor Felix Tătaru, însă acesta nu s-a prezentat. Instanța a dispus ca el să fie citat cu mandat pentru data de 1 martie, care va fi de altfel și ultimul termen în acest dosar, potrivit Agerpres.Elena Udrea a fost...

Preluat de la EVZ