loading…

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei dimineti, 15 februarie 2017, la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 250 mm, de pe b-dul Mamaia, echipele de interventie RAJA au blocat prima banda de circulatie de langa scuar – pe tronsonul delimitat de intersectiile cu strazile Mihai Viteazu si Tudor Vladimirescu, pe sensul de mers de la Capitol catre intersectia cu str. IG Duca, in intervalul 09,30 – 11,00.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt. Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta avarie, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune”, se arată într-un comunicat al RAJA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-trafic-ingreunat-pe-bulevardul-mamaia-din-cauza-unei-avarii-raja-36025.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/constanta-trafic-ingreunat-pe-bulevardul-mamaia-din-cauza-unei-avarii-raja-36025-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv