loading…

Un autocar românesc, cu pasageri la bord, a fost implicat într-un accident de tip carambol în Ungaria, în apropiere de punctul de frontieră de la Nădlac, la fața locului fiind trimise și două echipaje SMURD ale ISU Arad, a declarat, la Digi 24, maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Potrivit sursei citate, din primele informații rezultă că în accidentul în care au mai fost implicate un TIR și alte câteva autoturisme ar fi decedat trei persoane și ar fi și răniți grav.

RECOMANDARE – COD ROȘU DE INTERVENȚIE. Autocar românesc, implicat într-un accident cu 15 mașini la granița cu Ungaria: patru morți și 15 răniți!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/autocar-romanesc-implicat-intr-un-grav-accident-in-ungaria-trei-persoane-au-murit-iar-altele-sunt-grav-ranite-36026.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/autocar-romanesc-implicat-intr-un-grav-accident-in-ungaria-trei-persoane-au-murit-iar-altele-sunt-grav-ranite-36026-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv