Constănțeanca în vârstă de 25 de ani are în continuare probleme la genunchiul stâng. Însă, astăzi, Halep a declarat că va evolua în duelul cu Marea Britanie, chiar dacă până la acea dată nu va fi refăcută în totalitate după accidentare.

Cu siguranță voi juca la Fed Cup. Chiar dacă nu îmi trece genunchiul, voi juca. Îmi doresc foarte mult să fac parte din echipa României și să joc. A fost foarte greu să stau în tribună cu Belgia, mereu e greu când ești spectator. Mi-am dorit ca fetele să câștige. (…)

Va fi un meci dificil cu Marea Britanie, Konta (n.r. — Johanna Konta) joacă bine, este în top 10. La fel și Watson (n.r. — Heather Watson) joacă și ea foarte bine. După cum se știe, în Fed Cup este diferit față de turneele celelalte. Va fi greu, dar e bine că vom juca acasă și vom avea sprijin din partea unui public numeros. Eu aș prefera să fie meciul în București. Este bine aici, suntem acasă și este mult mai comod pentru noi.

Este o perioadă grea pentru mine, este prima în care am o accidentare adevărată. În trecut am mai avut accidentări, dar minore. Acum este o accidentare mai mare, dar nu este gravă, adică nu este aproape de operație. Este doar o inflamație și îmi trebuie timp ca să mă recuperez. Nimeni nu poate să îmi spună când voi fi din nou 100% aptă, eu fac însă tot ce pot să îmi accelerez recuperarea. Ea constă în pauză și tratament, mai exact fizioterapie și exerciții zilnic pentru întărirea mușchilor de lângă genunchi. Acum mă gândesc să prelungesc pauza până mă voi face bine, nu știu însă ce va fi. Mai am timp destul până la Indian Wells, dar nu știu ce să spun acum pentru că nu știu cum evoluează lucrurile”, a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Constănțeanca în vârstă de 25 de ani are în continuare probleme la genunchiul stâng. Însă, astăzi, Halep a declarat că va evolua în duelul cu Marea Britanie, chiar dacă până la acea dată nu va fi refăcută în totalitate după accidentare.„Cu siguranță voi juca la Fed Cup. Chiar dacă...

Preluat de la EVZ