loading…

O femeie a murit, marți seara, iar alte trei persoane, între care și o fetiță de trei ani, au fost rănite în urma unui accident produs în Cornu Luncii din Suceava, după ce o mașină a derapat, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, șoferul unui autoturism care circula marți seara în localitatea Cornu Luncii a derapat într-o curbă și a părăsit șoseaua, intrând într-un copac de pe marginea drumului, iar o femeie, care a fost prinsă între mașină și copac, a murit.

Cei care au scăpat cu viață din accident sunt un tânăr de 21 de ani, o tânără de 25 de ani și fetița lor de 3 ani, toți suferind răni pentru care au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat pentru Mediafax că se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili modul în care s-a produs acest accident.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-o-femeie-a-murit-iar-trei-persoane-printre-care-si-o-fetita-de-trei-ani-au-fost-grav-ranite-36024.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/accident-grav-o-femeie-a-murit-iar-trei-persoane-printre-care-si-o-fetita-de-trei-ani-au-fost-grav-ranite-36024-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv