Marţi, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.

Fosta iubită a acestuia, care este tot avocat, a scăpat cu viaţă în urma căderii şi după ce şi-a revenit, le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ulterior, poliţiştii au verificat afirmaţiile acesteia şi au descoperit că bărbatul era foarte posesiv şi nu se simţea liberă în compania lui.

Conform anchetatorilor, cei doi avocaţi erau împreună de la începutul anului 2016, însă relaţia lor nu a fost una fericită. Irinel Iliescu obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. În plus, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. 

Poliţiştii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel. Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj. Potrivit News.ro, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Marţi, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel...

Preluat de la EVZ