loading…

Un tânăr de 21 de ani a murit, noaptea trecută, în urma unui grav accident rutier produs pe fondul vitezei excesive, iar un alt tânăr de 22 de ani a fost grav rănit și a ajuns în comă la spital.

Tragedia s-a petrecut în municipiul Focșani. Tânărul de 21 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a murit pe loc, iar șoferul de 22 de ani a ajuns în comă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat în plin într-un copac.

Un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost grav rănit.

Potrivit martorilor, autoturismul s-a lovit de un stâlp de beton și de un copac după ce șoferul, care circula cu viteză, a pierdut controlul direcției după ce a încercat să evite limitatoarele de viteză.

sursa: vranceamedia.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tragedie-pe-sosea-un-tanar-a-murit-iar-altul-se-zbate-intre-viata-si-moarte-dupa-ce-un-vitezoman-a-incercat-sa-evite-limitatoarele-de-viteza-foto-35987.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tragedie-pe-sosea-un-tanar-a-murit-iar-altul-se-zbate-intre-viata-si-moarte-dupa-ce-un-vitezoman-a-incercat-sa-evite-limitatoarele-de-viteza-foto-35987-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv