Actorul Tom Cruise trece prin momente cumplite, după ce mama lui a încetat din viață la vâsta de 80 de ani. Mama actorului, Mary Lee South, s-a luptat mulți ani cu o boală cruntă, dar, din păcate, a pierdut bătălia pentru viață, scrie USmagazine.

Ceremonia funerară a avut loc în prezența celor patru copii ai acesteia, Tom și cele trei surori ale sale.

Mary Lee a fost vazuă ultima dată în Clearwater, Florida, în 2016, iar înainte de această apariție, mama starului nu mai ieșit în public din 2009. Maria s-a despărtit de tatăl lui Tom, Thomas Cruise Mapother III, în 1974 și s-a căsătorit cu John „Jack” de Sud, în 1978, când Tom avea 16 ani.

Tom Cruise a avut o relație strânsă cu mama sa:”Tom este extrem de apropiat de Maria, ea a fost stânca în viața lui pentru mult timp”, a dezvăluia un prieten apropiat de familie.

Mary Lee s-a despărtit de tatăl lui Tom, Thomas Cruise Mapother III, în 1974 și s-a căsătorit cu John „Jack” South, în 1978, când Tom era adolescent.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Actorul Tom Cruise trece prin momente cumplite, după ce mama lui a încetat din viață la vâsta de 80 de ani. Mama actorului, Mary Lee South, s-a luptat mulți ani cu o boală cruntă, dar, din păcate, a pierdut bătălia pentru viață, scrie USmagazine.Ceremonia funerară a avut loc în prezența...

Preluat de la EVZ