loading…

Oficialii Ministerului Transporturilor vor anunța, săptămâna viitoare, în Parlament că proiectul Ordonanței de Urgență 55/2016, care a reorganizat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) în Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR), nu are susținere.

Astfel, Compania Națională de Investiții Rutiere dispare și se reînființează CNADNR, scrie Capital.

Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a anunțat că înființarea Companiei Naționale de Investiții Rutiere încurcă activitatea CNAIR.

“Este prioritară luarea unei decizii în privința Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR), pentru că aceasta nu este funcțională și blochează scoaterea la licitație de noi proiecte de investiții”, preciza ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după dezbaterile pe proiectul de buget pe 2017 al ministerului de resort, din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/schimbare-la-ministerul-transporturilor-se-reinfiinteaza-cnadnr-35998.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/schimbare-la-ministerul-transporturilor-se-reinfiinteaza-cnadnr-35998-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv