loading…

Opt vehicule au fost avariate, iar șapte persoane au necesitat îngrijiri medicale în urma intoxicării cu fum, după un incendiu care a izbucnit în parcarea parcului de distracții Disneyland din orașul Anaheim, California, au anunțat autoritățile, potrivit The Associated Press.

Șapte angajați ai Disney au primit în îngrijiri medicale în urma intoxicării cu fum, patru dintre aceștia fiind transportați la spital, însă rănile suferite nu le-au pus viețile în pericol, a declarat sergentul Daron Wyatt din cadrul serviciului de pompieri al orașului Anaheim, conform Mediafax.

Autoritățile nu au indicat încă cauza incendiului produs luni după-amiaza în incinta Mickey & Friends Parking Structure.

Poliția din orașul californian a indicat că patru vehicule au fost distruse, iar alte patru au fost serios avariate în urma incendiului, valoarea pagubelor fiind estimată la aproximativ 180.000 de dolari.

Incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute, însă sute de turiști au fost nevoiți să aștepte mai multe ore pentru a putea să-și recupereze mașinile parcate în zona afectată de incendiu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sapte-raniti-si-opt-masini-avariate-in-urma-unui-incendiu-in-parcarea-parcului-disneyland-din-sua-35992.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sapte-raniti-si-opt-masini-avariate-in-urma-unui-incendiu-in-parcarea-parcului-disneyland-din-sua-35992-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv